Get Adobe Flash player
Listen With Flash Player
Listen With Winamp
Listen With Media Player
Listen With QuickTime
Listen With Real Player

Doprinesite kulturi - podržite nas! Kliknite na "buy now" i izaberite sumu za doniranje. Hvala!

Smaragd sponzori

Želite da budete ispred drugih? Da poslujete bolje od drugih? Da imate veće prihode nego rashode? Da se vaše ime pročuje po Srbiji, dijaspori, Portugaliji, Alžiru, Gruziji, Filipinima, Meksiku, Floridi...?

Reklamirajte se kod nas po legendarno niskim cenama!

Legend radio - za prave profesionalce!
Veći prihodi nego rashodi? I to je moguće. Reklamirajte se kod nas po legendarno niskim cenama!

Legend radio - najbolji internet partner na putu vaseg poslovanja!

Radio Legend 1

Radio Legend 2

AUDIO I VIDEO PRODUKCIJA RADIJA LEGEND

Reklamiranje na našem programu

Za razliku od drugih vidova reklamiranja, radio reklame slušaocima direktno okupiraju čulo sluha. Zato je veoma važno da ispravno napisan tekst čita odličan spiker. 

Legend radio produkcija za vas izradjuje sve vrste reklamnih poruka, i to brzo, kvalitetno, profesionalno i po najpovoljnijim cenama u Srbiji. Ukoliko želite da se reklamirate na našem programu, dovoljno je da nas kontaktirate, izaberete reklamni paket, predložite nam tekst reklame, potpišete ugovor sa nama, izvršite uplatu na naš račun i, nakon toga, počinjemo sa emitovanjem reklame! (preuzmite cenovnik usluga) 

Reklamiranje na drugim stanicama

Ukoliko, pak, želite kvalitetnu i profesionalno izradjenu reklamu ili džingl koji će se imitovati u nekim drugim radijima ili kompanijama, u okviru naše audio i video produkcije izradjujemo:

- Radio i TV reklame

- Sve vrste promotivnih audio i video zapisa

- Radijske i TV špice

- Pevane identifikacione džinglove

- Najave različitih dogadjaja

- Radio i TV emisije

Zahvaljujući dugogodišnjem  iskustvu, dizajneri zvuka, profesionalni spikeri i pevački vokali sada zajedno učestvuju u kreiranju reklamne poruke po vašoj želji! Produkcija džinglova namenjena je zemaljskim, internet, kablovskim i satelitskim radio i TV stanicama, kao i kompanijama koje pripremaju specijalne događaje ili koriste džinglove u različite promotivne svrhe.

Bilo da je u pitanju izrada reklama za radio i TV, priprema zvuka za radio i TV reklamu ili obrada zvuka za web prezentaciju, uvek koristimo muzičke podloge posebno prilagodjene medijskoj industriji. Iskoristili smo sve prednosti interneta i pronašli način da uštedimo vreme svih dosadašnjih naručilaca. Više nije potrebno da dugo tragate za kvalitetnim audio rešenjem. Kompletan proces izrade, sada je sveden na samo tri koraka: 1. Treba da odaberete tip reklame; 2. Zatim da predložite tekst reklame; 3. I da očekujete gotovu reklamu ili džingl, spremne za emitovanje.

Bez obzira da li vam je potrebna obrada zvuka, snimanje i angažman spikera, pevana reklama ili najednostavniji servisni spot, tu smo da ispratimo sve vaše ideje i da vam pružimo maksimalnu podršku. Ukoliko su i vama potrebna kvalitetna audio i video rešenja po povoljnim cenama, kontaktirajte nas. (preuzmite cenovnik usluga Legend produkcije)

 

Prijavite se za Newsletter

Izaberite jezik